Book an appointment with Pretraži d.o.o.
Da biste rezervirali našu kuću za odmor, jednostavno koristite online rezervacijski sustav na našoj web stranici. Odaberite datume vašeg boravka, provjerite dostupnost i slijedite upute za rezervaciju. Ako trebate dodatnu pomoć ili imate posebne zahtjeve, slobodno nas kontaktirajte putem e-maila ili telefona.
Prihvaćamo bankovne transfere. Naša politika otkazivanja može se razlikovati ovisno o razdoblju boravka i događajima. Molimo vas da se upoznate s detaljima o plaćanju i politikom otkazivanja na našoj web stranici ili nas kontaktirajte za više informacija.
Naša kuća za odmor nalazi se u slikovitom mjestu, a na web stranici možete pronaći detaljne upute kako doći do nas. Također, pružit ćemo vam GPS koordinate i moguće načine prijevoza. Ako dolazite javnim prijevozom, obavijestite nas, i rado ćemo organizirati prijevoz od najbliže stanice ili zračne luke.
Naša web stranica sadrži informacije o lokalnim restoranima, trgovinama i atrakcijama u blizini. Također, možemo preporučiti specifične restorane ili aktivnosti koje se mogu prilagoditi vašim interesima. Osjećamo se kao domaćini i rado ćemo vam pomoći da isplanirate svoj boravak i istražite okolicu.
Dolazak (check in) od 13:00 h
Odlazak (check out) do 10:00 h
Ako vozite električni automobil, dobra vijest je da se u neposrednoj blizini našeg mjesta nalazi punionica za električne automobile. Nalazi se svega 2 km udaljenosti od naše lokacije, što vam omogućuje praktično i jednostavno punjenje vašeg električnog vozila dok boravite kod nas.